23 iulie 2009

Vorbe de alint

A apărut pe DVD excepţionalul film „Vorbe de alint” („Terms of Endearment”), realizat în 1983 de James L. Brooks, cu o distribuţie de mare calibru.


Filmul „Vorbe de alint” a uluit criticii şi publicul în egală măsură cu povestea sa atât de credibilă despre două persoane fascinante: o mamă şi fiica ei, memorabil interpretate de Shirley MacLaine şi Debra Winger. Jack Nicholson joacă un rol comic excelent, în persoana vecinului Aurorei Greenway (personajul interpretat de Shirley MacLaine) – un fost astronaut, mare iubitor de băutură şi femei –, în timp ce Jeff Daniels este soţul fără griji al Emmei Horton (personajul interpretat de Debra Winger), într-unul dintre primele sale roluri.

Câştigător a cinci Premii Oscar (Cel mai bun film; Cea mai bună actriţă – Shirley MacLaine; Cel mai bun actor într-un rol secundar – Jack Nicholson; Cel mai bun regizor şi Cel mai bun scenariu adaptat – James L. Brooks), „Vorbe de alint” este un film cu interpretări actoriceşti pline de forţă, o poveste care vă face să râdeţi şi să plângeţi aşa cum niciun alt film de până acum nu a reuşit.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook