18 iulie 2016

Sări

Vunk lansează cel mai recent single, „Sări”, însoţit de un videoclip inovativ. Este pentru prima dată când o trupă din România lansează un videoclip intergral din gif-uri şi filtre din Snapchap. Piesa este compusă de către Cornel Ilie şi Gabriel Maga, iar textul este scris de Cornel Ilie. De regia videoclipului s-a ocupat tot Cornel Ilie (fiind pentru prima dată în postura de regizor), de imagine Cornel Ilie şi Răzvan Ilie, iar montajul a fost făcut de Bogdan Mustăţea.Cornel Ilie declară:

Este primul videoclip pe care îl regizez și filmez. Cu toate astea, n-am pretenția de a fi regizor, doar am creat un concept în care să folosim cele mai noi trenduri de comunicare într-un mod foarte creativ. Cred că „Sări” este primul videoclip creat 100% doar din gif-uri și în care se folosește aplicația Snapchat. S-ar putea chiar să fie o premieră mondială. Sper ca inovația din videoclipul nostru să fie un trendsetter în materia de clipuri, așa cum s-a întâmplat și cu premierele de tehnologie pe care le-am făcut în spectacolele noastre. Mulți trăiesc în fiecare zi ca în cel mai extins GIF, făcând aceleași lucruri, fără să mai lase loc de improvizație în viața lor. Eu îmi doresc să-i fac să sară din gif-ul lor personal. Așa se cheamă și piesa, „Sări”. Așa face și clipul nostru, sare din tipare.

formatia_vunk

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook