25 martie 2020

Ajunge

Vunk lansează piesa „Ajunge”, extrasă de pe materialul discografic „Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului”, cu un proiect video înregistrat în timpul concertului aniversar „Deja Vu”. „Ajunge” este o piesă compusă de către Cornel Ilie şi Gabriel Maga, fiind lansată cu un vizual din cadrul concertului „Deja-Vu”, proiect filmat de către cei de la The Brothers M.



Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, declară:

Cântecul ăsta a fost scris acum un an ca un dublu dialog pe care îl ai și cu tine însuți, dar și cu persoana care te face sâ strigi „Ajunge”. Este un cântec care îndeamnă la curaj, la speranța pe care o aduce o alegere sau o schimbare. In contextul în care ne aflăm cu toții acum piesa asta capătă alte sensuri. Lumea se schimbă definitiv și viețile noastre la fel. Eu cred că în bine, pentru că acum e timpul sâ spunem „Ajunge” față de tot ce nu era bun în viețile noastre, tot ce nu era al nostru dar tineam cu dinții să nu pierdem, tot ce voiam să fim sau să deținem, dar nu aveam nevoie, de fapt.

Vunk a celebrat 25 de ani de existență în 2019, ocazie prin care a lansat un album nou și un concert incendiar la Sala Polivalentă, unde fanii au făcut cunoştinţă cu Domnul Portocaliu şi au fost plimbaţi cu Maşina Timpului prin hiturile lansate de-a lungul anilor.

Cei prezenți la eveniment au putut să ia legătura direct cu Domnul Portocaliu prin Whatsapp, iar acesta i-a invitat pe toți la o sesiune de meet and greet. Zeci de fani au rămas după concert să-i cunoască pe băieți, să ia autografe pe cartea „Déjà-vu. 25 de ani de Vunk” și pe albumul „Domnul Portocaliu și Mașina Timpului” și să facă poze cu cei pe care-i admiră, cărora le ascultă muzica și pe care-i aplaudă cu fiecare ocazie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook