26 iunie 2020

Domnul Portocaliu

Trupa Vunk continuă povestea „Domnului Portocaliu” în 2020, de această dată, cu lansarea single-ului cu același nume, însoțit și de videoclipul oficial. Este poezia vizuală pe care o identifici în toată paleta de culori.Povestea de iubire este una atipică, pentru că personajul feminin nu îl cunoaște pe „Domnul Portocaliu”, însă îi aude vorbele și declarațiile de dragoste, cu ajutorul unei melodii care rămâne întipărită în minte, unde notele muzicale construiesc finalul fericit și se lasă descoperite pe… Shazam. Altfel, dorința „Domnului Portocaliu” este ca iubita să împărtășească acceași culoare a iubirii, pentru fi recunoscută dintr-o mie de povești.

Videoclipul este realizat în inima Bucureștiului, fiind regizat de către Cornel Ilie, tot el fiind cel care a realizat scenariul. Elementele principale ale videoclipului sunt dansul step, o acțiune inedită în videoclipurile muzicale românești, și calitățile de dansatori ale actorilor Adrian Nour și Dana Paraschiv.

Cornel Ilie a declarat:

Mi-am dorit să scriu scenariul și să regizez clipul pentru „Domnul Portocaliu”, din dorința de a spune o poveste de dragoste în maniera vizuală a filmelor musical. Arta musicalului, arta dansului step, mi se par sub-apreciate și sub-expuse publicului român și de-asta acest clip este un foarte scurt și timid omagiu adus acestor arte.

Povestea este cea a doi oameni care pot fi considerați ciudați de către cei din jur, pentru că nu se conformează societății, dar atunci când se întâlnesc sunt perfecți împreună.

Este o poveste despre fiecare dintre noi, de fapt. Fiecare dintre noi am trecut prin momente în care să simțim că nu suntem înțeleși sau acceptați de către cei din jur și să apară în viața noastră un om care să ne iubească așa cum suntem, nu cum ar trebui să fim.

Vunk a celebrat 25 de ani de existenţă în 2019, ocazie cu care a lansat un nou album şi un concert incendiar la Sala Polivalentă, unde fanii au făcut cunoştinţă cu Domnul Portocaliu şi au fost plimbaţi cu Maşina Timpului prin hiturile lansate de-a lungul anilor.

Cei prezenți la eveniment au putut să ia legătura direct cu Domnul Portocaliu prin Whatsapp, iar acesta i-a invitat pe toți la o sesiune de meet and greet. Zeci de fani au rămas după concert să-i cunoască pe băieți, să ia autografe pe cartea „Déjà-vu. 25 de ani de Vunk” și pe albumul „Domnul Portocaliu și Mașina Timpului” și să facă poze cu cei pe care-i admiră, cărora le ascultă muzica și pe care-i aplaudă cu fiecare ocazie.

În 2020, povestea Domnului Portocaliu continuă, iar trupa speră să revină printre fani cât mai repede, imediat ce situația actuală o va permite.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook