13 mai 2022

Dorul are multe forme

De Ziua Dorului, eveniment iniţiat de către trupa Vunk în urmă cu şapte ani, anul acesta, dorul capătă mai multe forme prin noua melodie şi un videoclip, „Dorul are multe forme”, cu 41 de personalităţi diferite din sfera publică.„Dorul are multe forme” este un imn dedicat Zilei Dorului de pe 13 mai, o sărbătoare creată de Vunk în urmă cu șapte ani, care a explodat în mediul online și care unește oamenii din toate mediile în jurul unui sentiment comun – dorul (cuvânt care există numai în limba română).

Cornel Ilie a declarat:

„Dorul are multe forme” și poate naște multe fantome în suflet și minte. Le ducem cu noi, după noi, zi de zi. Uneori, le acceptăm, alteori refuzăm să ni le recunoaștem. Dar tot ne bântuie. Tuturor ni se întâmplă la fel. Însă, putem arăta altora că este în regulă să fie așa, că e firesc și că orice om pe lumea asta, oricât de cunoscut ar fi, cu orice s-ar ocupa, e la fel de vulnerabil ca toți ceilalți. Iar asta e o forma de putere, nu o slăbiciune. Intenția clipului este de a propune o provocare colectivă de acceptare a propriilor emoții. Ca o terapie de grup, dar pentru a-i vindeca pe alții, în primul rând.

Melodia este compusă de către Cornel Ilie si Gabriel Maga, iar videoclipul a fost realizat de către Cornel Ilie, alături de Cristina Oltean (DOP) şi The Brothers M (montaj). O colecţie de portrete, cât se poate de naturale și firești, surprinse în locațiile în care se aflau cei filmaț, videoclipul reuneste cadre cu 41 de persoane din sfera publică, precum Adela Popescu, Alex Dima, Catalin Maruta, Damian Draghici, Horia Tecau, Irina Margareta Nistor, Liviu Teodorescu, Marius Manole, Mihai Sora, Mirela Oprisor, Olimpia Melinte, Smiley etc.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook