19 ianuarie 2022

Ana

Dora Gaitanovici prezintă noul single, „Ana”, melodie participantă în cadrul Selecției Naționale a concursului Eurovision. Din momentul în care a fost prezentată public de către postul național de televiziune, melodia „Ana” s-a regăsit în topurile fanilor celebrului concurs.



Dora a declarat:

„Ana” este desprinsă, fără discuție, din mitul universal al creației, apărut la noi sub forma legendei meșterului Manole! Dar piesa mea vrea mai mult decât atât, este despre stropul de Ană care există în fiecare individ, despre faptul că de multe ori ne subapreciem propriile forțe și ajungem să depindem de alții, până când ne simțim cumva zidiți, înconjurați de ziduri construite în jur! Și atunci trebuie să le spargem cumva, să le dărâmăm, nicidecum să ne lăsăm captivi! Este o invitație la dezlegarea propriei frumuseți și a propriilor forțe: „Doar la mine-i cheia dorului”! Dorul fiind cea mai mare forță din univers (în rând cu cele patru forțe fundamentale).

A venit firesc, ca un răspuns la „Manole”, care a fost cântată în premieră într-un live session la „Diud, where is my tune?!”

„Ana” face parte dintr-o serie de piese cu glas de baladă, ancorate în realitatea din prezent, fiind o invitație la eliberarea propriilor forțe ce stau să fie zidite.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook