17 octombrie 2016

Umbre

După succesul pe care l-a avut cu piesa „Singur în doi” alături de Lora, Peter Pop aduce ceva nou în muzică românească în această toamnă. Piesa „Umbre” dezvăluie un Peter „incapabil să ceară ajutor”, sufletul rămânându-i gol şi trist deoarece între cei doi îndrăgostiţi au rămas „doar ziduri”.Peter Pop nu are doar o voce şi un timbru de excepţie, ci este totodată compozitor şi textier, ceea ce îl face un artist complet.

Peter Pop declară:

Am scris aceste versuri atunci când am simţit şi am transpus fiecare trăire în această piesă. „Umbre” este un cântec de suflet, o piesă de stare care transmite foarte multă emoţie. Versurile descriu exact ceea ce am simţit la un moment dat în viaţă. Aşa cum am mai spus, tot ce fac, fac din suflet, fac exact cum simt.

Videclipul piesei a fost filmat în Chişinău, în regia lui Octavian „Kobzzon” Mălai. Rolul iubitei, dar şi cea care l-a ajutat pe artist să îşi transpună emoţiile, a fost modelul Marina Magdalina Gheorghiu.

peter-pop

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook