25 septembrie 2019

Fii tu fata

În urmă cu câteva luni ne-a declarat că „E nebună românca”, însă acum Lora strânge „armada” şi începe tornada odată cu lansarea noului single „Fii tu fata”.




Lora adună la un loc cele mai puternice fete şi lansează o piesă girl power care conturează portretul femeii secolului 21: „sigură pe ea, deschisă la minte, curajoasă, hotărâtă, independentă financiar, debordând de senzualitate, pentru care fiecare zi este o celebrare a feminităţii”.

În acelaşi timp, „Fii tu fata” descrie şi o serie de învăţăminte, o listă TO DO şi DO NOT, care se aplică atât fetelor, cât şi băieţilor, pentru a reuşi să construiască o relaţie cât mai true, sinceră şi fără compromisuri mari.



Lora spune:

Cunosc femei care au reuşit. Au cariera lor şi au bărbatul care le adoră, care la rândul lui e un om cu visele împlinite. Portretul lor robot este în această piesă. Sper să vă ridice moralul şi să vă dea curaj când aveţi alegeri dificile de făcut.


Piesa este compusă de Lora, Theea Miculescu şi Magic Juice, şi completează perfect vibe-ul anteriorului single, „E nebună românca”, continuând seria melodiilor explozive, care crează dependenţă de la primul click şi chef de dans.



Lora a fost extrem de implicată în procesul creativ al videoclipului, la care a colaborat cu Bruce pentru întregul concept. Bruce este şi cel care a realizat o coregrafie spectaculoasă ce pune în valoare ritmurile piesei şi o aduce pe Lora în mijlocul unei găşti de fete. Totul a fost pus în practică de regizorul Ionuț Trandafir.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook