22 martie 2017

I Know

Lora revine cu un cântec în limba engleză. Single-ul „I Know” a fost compus de către producătorii americani Da Beat Freakz, iar videoclipul şi regia acestuia poartă semnătura lui San. Producătorii clipului sunt Radu Şelaru şi Cristian Puchiu, iar DOP este Bogdan Filip.Lora declară:

Alter ego-ul meu este pe scenă. Se reinventează şi evoluează constant. Acum pune stăpânire pe fata fragilă şi naivă pe care o ştiţi deja. Ea nu dispare. E încă acolo, în interiorul meu, dar are nevoie de vindecare. Trebuie să fie mai conştientă de lumea din jurul ei. Eu sunt aici să o protejez şi să îi arăt realitatea aşa cum este ea. Eu sunt vocea aceea care îi spune să aibă curaj, să lupte, să nu renunţe niciodată! Iar ea nu renunţa. Se transformă. Se maturizează. Se metamorfozează.

„I Know” reprezintă acel moment de răscruce în care decizi pe ce cale vrei să mergi mai departe. E acel moment în care spui punct şi o iei de la capăt.

Vă invit să o descoperiţi pe Lora aşa cum nu aţi mai cunoscut-o până acum … „I Know”!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook