23 septembrie 2021

Who’s in Your Head

După ce au cântat un fragment din piesă în timpul turneului, super trio-ul nominalizat la premiile Grammy Jonas Brothers lansează noul lor single intitulat „Who’s in Your Head”.Creând vâlvă în jurul acestei piese, inițial trupa a interpretat piesa într-un stil grandios în timpul unui concert sold out ce s-a desfășurat la Red Rocks Amphitheatre în Morrison, CO. În urma concertului, aceștia au postat un mic fragment pe TikTok, care deja a acumulat milioane de vizualizări și a crescut suspansul și entuziasmul fanilor.

Acestă piesă i-a reunit pe legendarii compozitori Max Martin și Rami Yacoub pentru prima dată în cincisprezece ani. Colaborările lor au produs câteva dintre cele mai de succes hit-uri pop dintotdeauna, incluzând N*SYNC – „It’s Gonna Be Me”, Britney Spears – „Oops…I Did It Again”, și Backstreet Boys – „Shape of My Heart”, printre multe altele.

Co-scrisă cu Martin și Yacoub, piesa „Who’s in Your Head” combină acordurile încrezătoare de chitară cu beat-ul captivant, accentuate de notele de bass ideale pentru ritmul de dans și falsetto-ul curajos. Linia melodică este perfect completată de versurile catchy: „I wanna know who’s in your head stealing your heart while I’m still bleeding, who’s in your bed wrapped in your arms while I ain’t sleeping…”

În prezent, Jonas Brothers se află în turneul Remember This Tour, alături de superstarul de muzică country Kelsea Ballerini.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook