7 mai 2021

The Darkness That You Fear

The Chemical Brothers a revenit cu single-ul „The Darkness That You Fear”, după ce, în 2019 a lansat „No Geography”, un proiect pe care cei doi artiști îl văd ca fiind „cea mai bună operă a lor”, dar și „un proiect plin de inventivitate”.



Construit după 2 sample-uri vocale, „The Darkness That You Fear” este echivalentul luminiței de la sfârșitul tunelului, o piesă ce dă speranță unui viitor mult mai luminat și sigur.

Tom Rowlands, unul dintre membrii duo-ului, reia ideea că piesa este o melodie ce îndeamnă la speranță. Combinarea celor 2 voci duce la optimism, iar The Chemical Brothers a dorit să împărtășească acest sentiment cu lumea întreagă.

Videoclipul, plin de simbolism, este realizat de Ruffmercy, care a mai lucrat și pentru Thom Yorke, Run The Jewels și DJ Shadow. Ruffmercy a vibrat instant cu piesa și starea pozitivă. În plus, relaxarea restricțiilor și soarele din Anglia i-au dat lui Ruffmercy o speranță pentru vară. Videoclipul are scene din perioada aniilor ’90, împreună cu animații desenate de mână.

„The Darkness That You Fear” este prima piesă lansată de la „Eve of Destruction”, de pe albumul „No Geography”, lansare ce a coincis cu începutul turneului din toamna anului 2019, care a culminat cu un spectacol sold-out la Arena O2 din Londra. The Chemical Brothers, împreună cu alți doi colaboratori, Smith și Lyall, au susținut un spectacol la „Electronic – From Kraftwerk to The Chemical Brothers”, cel mai popular eveniment susținut de Muzeul de Design din Londra.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook