20 iulie 2020

Citatepedia aniversează 15 ani de existenţă

Era într-o vară când, privind un grup de adolescenți cam de vârsta mea, am tras concluzia definitivă: 15 ani este cea mai tare vârstă! Ești suficient de mic cât să te mai bucuri de farmecul copilăriei, dar și suficient de mare cât să ai o anumită libertate. Mi-am dorit să rămân cumva de 15 ani și sper că am reușit măcar puțin.

Iată că acum Citatepedia a ajuns la această minunată vârstă. Nici nu știu când acest „copil” a devenit „adolescent”.

În ultimul an, Citatepedia.ro a crescut cu 22.000 de înregistrări, tocmai depășind 350.000 în total.

Cornelia Georgescu rămâne principala participantă. Nu doar că a adăugat cel mai mult conținut, dar ajută frecvent la întreținerea proiectului. Multe mulțumiri, Cornelia, pentru tot ce faci de atâția ani (aproape de la început!) în folosul iubitorilor de literatură și de înțelepciune!

Să-i mai remarcăm pentru contribuțiile lor pe George Aurelian Stochiţoiu, Micheleflowerbomb și Cristinel Mortici.

În toate limbile, Citatepedia a depășit 963.000 de înregistrări. Este mai aproape ca niciodată ceea ce părea cândva irealizabil: un milion.

Tehnologia este în continuă schimbare. De aceea, întreținerea tehnică a unui proiect atât de mare este consumatoare de timp. Pentru anul următor sunt în plan mai multe activități de modernizare internă și de actualizare a unor componente.

La mulți ani, Citatepedia!

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

2 thoughts on "Citatepedia aniversează 15 ani de existenţă"

  1. Corneliu Neagu spune:

    La mulți ani Citatepedia! Ca beneficiar al Citatepedia doresc să adresez mulțumiri speciale doamnei Cornelia Georgescu și domnului Lucian Velea pentru ajutorul acordat de-a lungul timpului în promovarea creațiilor mele literare. La aceasă frumoasă aniversare a Citatepedia, le doresc și lor La mulți ani, sănătate și realizări depine! Aș dori ca munca lor pusă în slujba culturii naționale să fie răsplătită prin dublarea numărului de înregistrări în decursul anului următor, iar numele lor să străbată orice barieră a timpului și cunoașterii!
    Prof. Univ. Emerit Dr. Ing. Corneliu NEAGU

  2. George Dumitrescu spune:

    La multi ani ! CITATEPEDIA .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook