22 iulie 2019

Citatepedia aniversează 14 ani de existenţă

Iată că a mai trecut un an pentru Citatepedia și iarăși cu cele mai bune rezultate.

Cea mai spectaculoasă performanță este depășirea audienței de 850.000 de vizitatori diferiți pe lună. Este un nivel la care marea majoritate a site-urilor culturale nici nu visează, dar care dovedește că se poate.

Baza de date de la Citatepedia.ro a crescut tot cu 45.000 de citate, ca în anul precedent. Jumătate au fost adăugate de Cornelia Georgescu, care a și devenit principala participantă.

În toate limbile, Citatepedia s-a apropiat și mai mult de milion, depășind 940.000 de înregistrări.

Din păcate, unele probleme de sănătate care au apărut în primăvara anului 2019 mă împiedică să mă ocup de Citatepedia la fel de mult ca înainte. De aceea, Citatepedia trebuie să devină și mai mult a utilizatorilor săi – cam ca Wikipedia, de exemplu. Pentru aceasta este necesar să plătim programatori, ca microjoburi, care să realizeze efectiv noile facilități. Cum veniturile din publicitate abia acoperă cheltuielile de hosting și administrative (deh, așa-i în domeniul cultural), pentru finanțarea acestei acțiuni imperios necesare am lansat o strângere de fonduri. Donează pentru Citatepedia!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook