1 decembrie 2017

Peste 600.000 de vizitatori la Citatepedia.ro într-o singură lună

Este deja de notorietate succesul pe care îl are site-ul Citatepedia.ro, cel puţin în spaţiul virtual cultural-literar. Practic, se întrece doar cu sine însuşi. Şi se autodepăşeşte.

Iată că în luna noiembrie 2017, audienţa a fost de 601.800 de utilizatori diferiţi! Este cu 25% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, o creştere spectaculoasă.

Numărul de pagini afişate este de aproape 2 milioane (1.946.792, pentru exactitate). În medie, asta înseamnă cam o pagină/secundă. Desigur, la orele de vârf sunt mai multe pagini/secundă.

Am ajuns aici cu resurse minime, dar cu pasiune şi perseverenţă. Nu avem o redacţie mare, dar avem mulţi prieteni. Mulţumiri tuturor! Aveţi de ce să fiţi mândri.

Citatepedia poate creşte în continuare. Şi va creşte. O va face din ce în ce mai bine, avem datoria şi bucuria de a îndeplini asta. Pentru toţi românii.

La mulţi ani, România!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 5 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook