Arhiva pentru mai 1st, 2020

 1 mai 2020

Concurs de creație teatrală și literară: Distanța

Primăria Capitalei prin Teatrul Dramaturgilor Români, Muzeul Național al Literaturii Române și Biblioteca Metropolitană București anunță organizarea unui concurs de creație teatrală și literară. Tema concursului inițiat la propunerea scriitorilor și traducătorilor Lucia Verona și Horia Gârbea este „Distanța”, înțeleasă sub diferite forme, impusă de anumite circumstanțe, cu relevarea aspectelor inedite, comice sau tragice ale distanțării și izolării de societate și de cei apropiați. Data-limită pentru trimiterea textelor este 15 iunie 2020 cu subiectul „Concurs de creație teatrală și literară”.

Participanții sunt creatori de literatură de toate vârstele, fie ei membri sau nu ai uniunilor de creatori din toată țara.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Misterele din Casa Magicianului

Andrei Teașcă lansează, în premieră națională, „Misterele din Casa Magicianului”, un serial fantasy online, sâmbătă, 2 mai 2020, de la ora 20:00, ce este urmat de un podcast live interactiv. Realizat exclusiv cu telefonul mobil, acest serial îmbină iluzionismul cu magia și simbolistica basmelor, folosindu-se de situații amuzante.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Iseult Gillespie: De ce ar trebui să citim „Copiii din miez de noapte”?

Totul începe cu o numărătoare inversă. O femeie intră în travaliu pe când acele ceasului se apropie să anunțe miezul nopții. În toată India, oamenii așteptau declarația de independență după aproape două secole de conducere britanică. Exact la miezul nopții, un copil și două națiuni noi se nasc în perfect sincron. Aceste evenimente stau la baza cărții „Copiii din miez de noapte”. Iseult Gillespie explorează romanul uimitor al lui Salman Rushdie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 1 mai 2020.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2020
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii