6 mai 2020

Fadi Chehadé & Bryn Freedman: Ce pot face cetățenii obișnuiți pentru a avea un cuvânt de spus în reglementarea internetului

Arhitectul IT Fadi Chehadé a contribuit la alcătuirea infrastructurii care reglementează internetul, adică lucruri esențiale precum sistemul de nume de domeniu (DNS) și standardele adreselor IP. Astăzi, el se concentrează pe identificarea de modalități prin care folosirea internetului să fie un avantaj pentru societate, și nu o amenințare. Într-o scurtă conversație cu Bryn Freedman, curatorul Institutului TED, Fadi Chehadé aduce la lumină subiecte ca războiul tehnologic dintre lumea occidentală și China, felul cum companiile IT ar putea folosi puterea pe care o au pentru a influența în bine societățile și economia, sau ce pot face cetățenii obișnuiți pentru a avea un cuvânt de spus în reglementarea internetului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook