Arhiva pentru iunie, 2021

 30 iunie 2021

Muzeul Național de Artă al României participă la Noaptea Europeană a Muzeelor 2021

Muzeul Național de Artă al României participă la Noaptea Europeană a Muzeelor, organizată anul acesta la nivel european în data de 3 iulie 2021. Sala Tronului, Sufrageria Regală și Scara Voievozilor pot fi vizitate gratuit sâmbătă, 3 iulie 2021, începând cu ora 16:00 și până la ora 00:00.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Downtown

R3HAB si Kelvin Jones au track-ul perfect, „Downtown”, pentru o plimbare prin oraș în timpul noptii. Piesa este diferită de ceea ce ne-a obișnuit R3HAB, fiind foarte minimalistă, completându-se perfect cu vocea lui Kevin Jones. După ce DJ-ul cu origini marocane a colaborat cu Luis Fonsi și Sean Paul pentru piesa, „Pues”, acestă încearcă o direcție nouă prin „Downtown”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Enrico Ramirez-Ruiz: Corpul vostru a fost creat din moartea spectaculoasă a stelelor

Cu toții suntem conectați prin nașterea, moartea și renașterea spectaculoasă a stelelor, spune astrofizicianul Enrico Ramirez-Ruiz. Călătoriți prin istoria cosmică a universului, în timp ce Ramirez-Ruiz explică modul în care supernovele au fabricat elementele vieții pentru a crea totul, de la aerul pe care îl respirăm până la atomii care ne formează.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 29 iunie 2021

Spatele omului

În cadrul proiectului „Întâlnire la muzeu” publicul este invitat joi, 1 iulie 2021, ora 18:00 la conferința cu titlul „Spatele omului” susținută de criticul de teatru George Banu. Conferința este urmată de un dialog pe cu directorul general al MNAR, Călin Stegerean, și cu publicul prezent.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Let Them Know

Mabel a revenit cu piesa „Let Them Know”, primul single lansat în anul 2021. Futurist, neînfricat și dând o stare de bine, „Let Them Know” este începutul unei noi ere pentru Mabel.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Julian Burschka: Ar putea analiza respirației să detecteze cancerul?

Cum poate măsura un etilotest conținutul de alcool din sângele cuiva la câteva ore după ultima băutură, doar pe baza respirație? Și am putea oare să folosim aceeași tehnologie pentru a detecta alte afecțiuni prin analiza respirației unei persoane, fără folosirea instrumentelor de diagnosticare invazive precum biopsia, testele de sânge sau radiațiile? Julian Burschka ne oferă detalii despre acest proces complicat.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna iunie 2021.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iunie 2021
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii