Arhiva pentru iunie 4th, 2021

 4 iunie 2021

Reprise

Moby, unul dintre pionierii muzicii electronice, a lansat albumul „Reprise”. Proiectul reia cele mai mari hit-uri din cariera de 30 de ani a lui Moby. Împreună cu ajutorul Budapest Art Orchestra, Moby oferă un aer nou celor mai importante melodii din catalogul său, cu aranjamente muzicale noi pentru orchestră și instrumente acustice. Pe album sunt prezenți Alice Skye, Amythyst Kiah, Apollo Jane, Darlingside, Deitrick Haddon, Gregory Porter, Jim James, Kris Kristofferson, Luna Li, Mark Lanegan, Mindy Jones, Nataly Dawn, Skylar Grey, Jim James și Víkingur Ólafsson.

Împreună cu albumul, Moby lansează și un documentar, „Moby Doc”. Acesta este disponibil în cinematografele din New York și Los Angeles, cât și pe platformele de streaming, Apple și Amazon. Artistul a apărut la The Late Late Show with James Corden, unde a interpretat piesa „Natural Blues”, împreună cu The Pacific Northwest Ballet Orchestra și Apollo Jane.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Palatele Iașului

Romfilatelia introduce în circulație, vineri, 4 iunie 2021, o nouă emisiune de mărci poștale dedicată valorosului patrimoniu arhitectural al orașului și județului Iași, „Palatele Iașului”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Killer (Remix)

Eminem face echipă cu Jack Harlow și Cordae pentru remix-ul piesei „Killer (Remix)”. Piesa originală a apărut pe ediția de lux a celui de-al 11-lea album al lui Eminem, „Music to Be Murdered By – Side B”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Debbie Millman: Funcționalitatea și moda ochelarilor

Ochelarii au fost proiectați inițial pentru a ne depăși limitările fizice, însă Debbie Millman, creatoare de modă care determină în mare măsură direcția designului vestimentar, ne explică în ce mod ochelarii au devenit un accesoriu de modă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 4 iunie 2021.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iunie 2021
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii