Arhiva pentru mai, 2021

 31 mai 2021

Ziua Copilului sărbătorită la Palat

Ziua Copilului este o minunată ocazie de a petrece timp de calitate cu cei mici, de a redeveni copii, bucurându-ne din plin de fiecare moment al zilei. Copiii sunt invitați să sărbătorească copilăria cu ateliere și activități concepute special pentru acest eveniment pe 1 iunie 2021 la Palatul Mogoșoaia din Mogoșoaia (București).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Orele

Videoclipul cântecului interpretat de Pasha Parfeni & Cleopatra Stratan

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Jay Van Bavel: Ne face politica iraționali?

Poate identitatea politică a cuiva să îi afecteze abilitatea de procesare a informației? Răspunsul se află în fenomenul cognitiv cunoscut drept „partizanat”. Deși identificarea cu unele grupuri sociale e o parte esențială și sănătoasă a vieții, aceasta poate deveni o problemă când convingerile grupului sunt în contradicție cu realitatea. Deci, cum putem recunoaște și combate partizanatul? Jay Van Bavel împărtășește câteva strategii utile.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 28 mai 2021

Doamnele Voievozilor români

În istoria românilor, ca și în general în istoria Europei, a domni – a cârmui poporul din înaltul unui tron – a fost un apanaj masculin. De aceea, istoria noastră a reținut mai cu seamă voievozii care, de-a lungul veacurilor, s-au perindat pe tronurile țărilor române. Dar alături de ei, adesea în umbra lor, au trăit și doamne ale acestor voievozi, soții care, deși mai puțin cunoscute decât ei, atât contemporanilor, cât și posterității, au avut însemnătatea lor în viața acestor domni și, uneori, în viața țării. Romfilatelia readuce în memorie figurile a patru dintre aceste doamne prin emisiunea de mărci poștale „Doamnele Voievozilor români”, ce este introdusă în circulație vineri, 21 mai 2021.


SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Golden Wings

Zoe Wees lansează EP-ul ei de debut, „Golden Wings”, împreună cu un al treilea single, „Hold Me Like You Used To”, în care Zoe subliniază nevoia de a prețui persoanele care îți sunt aproape. Pe EP-ul care conține 5 piese sunt incluse si primele ei două single-uri „Control” & „Girls Like Us”, care au devenit hit-uri în Europa.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Jennifer 8. Lee: De ce mănâncă 1,5 miliarde de oameni cu bețișoare

Autoarea Jennifer 8. Lee explică de ce bețișoarele s-au răspândit din est spre vest și cum au fost create pentru a realiza îmbucătura perfectă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna mai 2021.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2021
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii