Arhiva pentru iunie 16th, 2021

 16 iunie 2021

„Punguța cu doi bani” de Ion Creangă

Era odată o babă și un moșneag. Baba avea o găină, și moșneagul un cucoș; găina babei se oua de câte două ori pe fiecare zi și baba mânca o mulțime de ouă; iar moșneagului nu-i da nici unul. Moșneagul într-o zi perdu răbdarea și zise:

— Măi, babă, mănânci ca în târgul lui Cremene. Ia dă-mi și mie niște ouă, ca să-mi prind pofta măcar.

— Da’ cum nu! zise baba, care era foarte zgârcită. Dacă ai poftă de ouă, bate și tu cucoșul tău, să facă ouă, și-i mânca; că eu așa am bătut găina, și iacătă-o cum se ouă.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

How It Feels

Lil Baby și Lil Durk au dezvăluit proiectul comun, albumul „The Voice of the Heroes”, unul dintre cele mai așteptate albume ale anului 2021, cu giganții rap din Atlanta și Chicago, care fac echipă pentru un proiect care include colaborări cu Travis Scott, Meek Mill, Young Thug și Rod Wave. Lansarea materialului este însoțită de un videoclip cinematografic regizat de Daps pentru „How It Feels”, care îi urmărește pe Baby și Durk într-un un jaf de bijuterii, simbolizând noul lor rol de Robin Hood, de a lua de la bogați și a înapoia celor mai puțin norocoși.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Suzanne Lee: De ce „biofabricarea” va fi următoarea revoluție industrială

Cum ar fi dacă am putea „crește” haine din microbi, mobilă din organisme vii și clădiri cu exterioare din coajă de copac? Suzanne Lee, TED fellow, prezintă progresele interesante din domeniul biofabricării și ne arată cum ne-ar putea ajuta să înlocuim sursele majore de deșeuri, precum plasticul și cimentul cu alternative sustenabile și curate pentru mediul înconjurător.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 16 iunie 2021.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iunie 2021
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii