Arhiva pentru iunie 28th, 2021

 28 iunie 2021

Circuitului expozițional ASTRA VR

Pentru prima dată într-un muzeu în aer liber din România tehnologia VR este utilizată într-un circuit expozițional. Este vorba despre ASTRA VR, o expoziție inedită, prin care vizitatorii pot utiliza 20 de perechi de căști VR de ultimă generație, care funcționează independent. Căștile VR redau o lume virtuală (la propriu!) a satului românesc, animată 3D, în care sunt reliefate scene de viață, peisaje, natură, arhitectură și obiceiuri. Gospodăria de boștinar din Sebeșul de jos și cea de oier din Rășinari sunt punctele de reper ale expoziției. Proiectul mai cuprinde secvențe de benzi desenate – povești despre păstorit și despre confecționarea lumânărilor din ceară, uleit și prepararea oțetului de mere.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Crystallise

Ivor Novello, cunoscut ca Jax Jones, este un DJ și producător nominalizat la premiile Grammy și BRIT Awards. „Crystallise” este al doilea single lansat de pe viitorul EP, „Deep Joy”, ce apare pe 2 iulie 2021.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Pat Mitchell: Vremurile periculoase cer să fim femei periculoase

Pat Mitchell nu mai are nimic de demonstrat, cu atât mai puțin de pierdut – ea a devenit o „femeie periculoasă”. Nu genul care să ne inspire frică, zice ea, ci genul neînfricată: o forță care nu e de neglijat. Prin acest puternic apel la acțiune, Mitchell invită toate femeile, bărbații și aliații lor să i se alăture în îmbrățișarea riscurilor necesare pentru a construi o lume în care siguranța, respectul și adevărul vor acoperi, prin strălucirea lor, vălul de întunecime al vremurilor în care trăim.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 28 iunie 2021.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iunie 2021
L Ma Mi J V S D
« mai   iul. »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii