28 iunie 2021

Crystallise

Ivor Novello, cunoscut ca Jax Jones, este un DJ și producător nominalizat la premiile Grammy și BRIT Awards. „Crystallise” este al doilea single lansat de pe viitorul EP, „Deep Joy”, ce apare pe 2 iulie 2021.Odată cu single-ul „Crystallise”, Jax se întoarce la stilul care l-a făcut faimos, iar piesa combină un ritm dansând cu o voce emotivă, fiind o melodie personală. După spusele artistului, melodia poate fi interpretată la un festival, dar poate fi ascultată și singur, într-un moment de liniște, fiind un „sad banger”. Jax crede că dansul este cel mai bun remediu pentru supărare, iar această piesă este un stimul foarte bun pentru a uita de momentele grele.

Jax Jones este unul dintre cei mai influenți oameni din industria muzicală britanică, atât pentru mainstream, cât și pentru muzica dance. Piesa „Snacks” a fost declarată cea mai bine vândută melodia dance a anului 2019.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook