Arhiva pentru iunie 15th, 2021

 15 iunie 2021

Carmen Patriae. Afirmarea unei identități

Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, sub egida Consiliului Județean Suceava, în parteneriat cu Societatea Scriitorilor Bucovineni și Societatea Scriitorilor Români din Cernăuți, organizează un concurs de recitare de poezie pentru elevii români din Regiunea Cernăuți, cu ocazia împlinirii a 150 de ani de la Serbarea de la Putna.

Proiectul urmărește marcarea aniversării a 150 de ani de la „Serbarea de la Putna” (15 august 1871), oferind elevilor de etnie română din Regiunea Cernăuți posibilitatea de a participa la un concurs în care să aibă prilejul de a scoate în evidență expresivitatea limbii române, liantul care i-a unit inclusiv pe participanții din urmă cu 150 de ani de la Marea Serbare de la Sfânta Mănăstire Putna.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Nu mă las

Imediat după ce și-a lansat single-ul de debut, „Sub efectul tău”, Alexa Dragu își continuă de relatat povestea cu piesa „Nu mă las”, o piesă pop, cu ritm captivant și cu un mesaj foarte important.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Priscilla Pemu: Un antrenor personal pentru cei cu boli cronice

Nu există prea puține resurse când vine vorba de a ajuta oamenii să-și schimbe obiceiurile ce le influențează sănătatea, dar adesea, aceste resurse nu sunt accesibile în comunitățile dezavantajate, spune doctorul Priscilla Pemu. Aflați despre „antrenamentul congruent cultural” un program pe care dr. Pemu și echipa ei l-a dezvoltat pentru a ajuta pacienții cu boli cronice să-și monitorizeze sănătatea cu ajutorul unui antrenor din comunitatea lor. Aflați mai multe despre modul în care această abordare transcende limbajul și barierele culturale, și cum ar putea transforma serviciile medicale în Statele Unite ale Americii.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 15 iunie 2021.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iunie 2021
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii