15 iunie 2021

Nu mă las

Imediat după ce și-a lansat single-ul de debut, „Sub efectul tău”, Alexa Dragu își continuă de relatat povestea cu piesa „Nu mă las”, o piesă pop, cu ritm captivant și cu un mesaj foarte important.Mai exact, Alexa Dragu ne îndeamnă să nu renunțăm, indiferent de situație: „Dar nu mă las acum / Nu, n-aș putea, n-am cum, / Oriunde și oricum, / Misterul ne stă-n drum”.

Mai mult, de fiecare dată când avem impresia că nu mai avem forța de a merge mai departe, există cel puțin un motiv care să ne încarce bateriile și să ne propulseze înapoi pe „câmpul de luptă”: „Nu mă las că/ Nu mă lasă / Muzica ea, mă ghidează / Și când simt că o să mor, / Aud muzica și pot iar să zbor”.

Piesa a fost compusă de către Alexa Dragu și produsă de către Cristian Pistol și Damian Rusu.

Referitor la această melodie, Alexa Dragu a spus:

„Nu mă las” este o piesă pe care am scris-o într-un moment de impas, când simțeam că orice efort al meu era în van și eram din ce în ce mai atrasă de a alege calea ușoară, de a mă lăsa, adică de a renunța. Consider că mesajul acestei piese rezonează cu foarte multă lume, în special având în vedere circumstanțele actuale, dar, cel mai important este să fim conștienți că avem în noi puterea de a depăși orice obstacol. Cred cu tărie în mesajul piesei, iar atunci când și cel mai bun prieten mi-a spus că „Nu mă las” este piesa lui favorită din repertoriul meu, pentru că se identifică cel mai mult cu ea, am știut că acest cântec trebuie să fie partea din povestea pe care vreau să o spun publicului. „Nu mă las” este opusul cântecului lebedelor, este cântecul luptătorului care nu se dă înfrânt.

Videoclipul, regizat de Vlad Andrei, continuă firul narativ din clip-ul muzical al primului single, „Sub efectul tău”, având-o pe Alexa Dragu în prim plan. De data aceasta, chiar dacă focusul este tot pe artistă, acesta subliniază sentimentele de singurătate și neputință care apar atunci când avem impresia că nu mai are rost să continuăm lupta. În plus, este accentuat și faptul că ne închidem în propria noastră lume când traversăm o astfel de stare și orice părere din exterior trece neobservată, chiar dacă este menită să ne ajute și să ne încurajeze. Similar cu primul videoclip, mișcarea cadrelor și jocul de lumini pot fi comparate cu lupta interioară ce se desfășoară în gândurile noastre.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook