3 august 2021

Dansează

Alexa Dragu lansează o nouă piesă perfect intitulată „Dansează”. Titlul piesei pare chiar un îndemn către public, deoarece acesta este efectul pe care ritmurile îmbietoare de flamenco ale cântecului îl au, în timp ce ascultați piesa. „Dansează” este o piesă pop energică, ideală pentru playlist-urile de vară, ce a fost compusă de Alexa Dragu, împreună cu Eduard Santha și Marius Pop.Piesa este o introspecție inspirată de experiențele de viață ale artistei și de personalitatea sa. Această melodie este o dedicație către cea mai mare pasiune a Alexei, care întotdeauna o ajută să treacă peste probleme și îi ridică moralul, mai precis muzica: „Dar dacă treceți eu tot cânt, / Până nu mai am niciun gând … Când muzica e tare, / Tristețea piere fir cu fir”, reacția naturală a muzicii fiind chiar actul eliberator al dansului: „Și se dansează până-n zori, / Dansează până zbori, / Când ești cu capu-n nori. / Și se dansează în mașină, / Până se face iar lumină”.

În privința piesei, Alexa a declarat:

Piesa aceasta a fost inspirată de o noapte albă-n orășelul meu de suflet, alături de prietenii mei. De fiecare dată când o ascult și cânt, văd iar străzile goale, dar pline de râsete când mergem dintr-un local în altul, mă văd cântând în pasaj și adunând tot mai mulți petrecăreți, din 3 ne-am făcut 5, apoi 15 și am dansat până am zburat, până la lăsarea zorilor și încă puțin.

Mesajul piesei a fost adus la viață sugestiv prin artwork-ul realizat de Eliana Bogdan și lyric video-ul semnat de Dorck.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook