21 iunie 2021

Mă întorc la mine

La o lună de la lansarea single-ului de debut, „Sub efectul tău” și la doar două săptămâni de la lansarea piesei „Nu mă las”, Alexa Dragu termină de relatat povestea etapelor de la finalul unei relații de iubire, cu piesa „Mă întorc la mine”.Dacă în „Sub efectul tău” era vorba despre primul moment de claritate, când vălul roz al dragostei a dispărut, iar în „Nu mă las”, Alexa Dragu ne îndemna să nu renunțăm indiferent de situație, piesa „Mă întorc la mine” reprezintă regăsirea de sine.

Astfel, „Mă întorc la mine” este o piesă pop cu ritmuri și versuri ideale de vară, vara fiind, de asemenea, anotimpul asociat cu libertatea și reinventarea: „Nu mai stau pe gânduri, / Zbor ca vântul / Lumea cât mă ține, / M-am pierdut în drum spre tine / Și acum mă întorc la mine”.

Ca și celelalte două cântece, piesa a fost compusă de Alexa Dragu și produsă de către Cristian Pistol și Damian Rusu.

Explorând același fir narativ ca în cele două piese anterioare, videoclipul regizat de Vlad Andrei, se focalizează în totalitate pe Alexa Dragu. În comparație cu celelalte două clipuri, în care erau evidențiate stările contradictorii de la încheierea unei povești de dragoste, în acest videoclip prim planul reprezintă faptul că la sfârșitul zilei, singura persoană pe care ne putem baza întotdeauna este chiar propria persoană, de aceea fiind și esențial să ne găsim și să ne regăsim pe sine de fiecare dată. Mai mult, tonurile luminoase semnalează ieșirea la liman.

Similar cu celelalte două clipuri, mișcarea cadrelor și jocul de lumini pot fi comparate cu toate momentele de „trial and error”, când încercăm să ne descoperim și să ajungem mai aproape de cine suntem cu adevărat meniți să fim.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook