30 octombrie 2018

Omul liliac

„Dansează indiferent ce s-ar întâmpla” este mesajul transmis de trupa Zdob și Zdub prin versurile și videoclipul haios al noului single „Omul liliac”. Videoclipul a fost filmat de Electric Sheep Film și desenat de echipa Mokastudio, Kiev (Ucraina), regizor fiind Yuriy Motrych. Compozitorul piesei este Mihai Gâncu (chitară/bas ZsZ), iar versurile au fost scrise de Andrei Copoț.Melodia este dedicată celor care se simt singuri în jungla urbană și adulților cu suflete de copii.

Te simți singur/singură în jungla urbană?
Dansează!
N-ai prieten/prietenă?
Dansează!
Ți-ai păstrat sufletul de copil și îți plac desenele animate chiar și la maturitate?
Dansează!

Zdob și Zdub declară:

Piesa „Omul liliac” a fost compusă de Zdubi în timpul vacanței creative din munții Oituz (județul Covasna). Ideea piesei a venit, ca de obicei, din viața reală. La Oituz, Zdubii au făcut cunoștință cu un om care și-a făcut o casă în inima munţilor pentru a duce un mod de viață retras de agitaţia urbană. Recent a fost părăsit de prietena sa şi unica fiinţă vie care îi ține companie este un liliac, care s-a cuibărit în casa omului. Având un stil de viață ascet, departe, în vârful muntelui, prototipul personajului „Omul liliac” nu pierde bucuria vieții, optimismul și speranța de a-și regăsi dragostea. Dar, până atunci, deviza sa rămâne: „Dansează indiferent ce s-ar întâmpla!”. Dansul e cea mai bună terapie, fie zi, fie noapte. Atât melodia, cât și textul noului nostru single au o doză puternică de umor. Umorul a fost mereu o parte indispensabilă a creației noastre. Noi vrem să dansăm! Vă chemăm și pe voi la dansul Liliacului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook