Arhiva pentru iunie 24th, 2021

 24 iunie 2021

Metallica lansează varianta remasterizată a albumului „The Metallica Blacklist”

Metallica marchează cea de-a 30-a aniversare a celui de-al cincilea album intitulat „The Metallica Blacklist” cu două lansări de referință: piesele „Nothing Else Matters” (varianta realizată de Miley Cyrus, alături de WATT, Elton John, Yo-Yo Ma, Robert Trujillo, Chad Smith) și „Enter Sandman”, piesa interpretată de către Juanes.

Albumul este una dintre cele mai reușite înregistrări comerciale și apreciate de critici din toate timpurile. Lansarea din 1991 nu numai că a oferit trupei Metallica primul său album #1 în peste 10 țări, dar single-urile „Enter Sandman”, „The Unforgiven”, „Nothing” Else Matters”, „Wherever I May Roam” și „Sad But True” au cucerit topurile muzicale si au consolidat succesul albumului. Impactul și relevanța albumului continuă să crească: materialul rămâne cel mai bine vândut album din istoria Nielsen Soundscan, vânzând peste fiecare lansare din fiecare gen în ultimii 30 de ani.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Thank You

Diana Ross a lansat piesa „Thank You”, primul single de pe următorul ei album. Materialul omonim este lansat în toamna lui 2021. Tot albumul a fost înregistrat în studioul de acasă, evidențiind nevoia de iubire și de a fi împreună. Melodiile despre fericire, apreciere și bucurie, exprimă ideea că toți oamenii din viața ei au fost un factor important pentru cariera ei minunată.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Edward Tenner: Cum să facem ca ineficiența să ne fie folositoare

Obsesia noastră cu privire la eficiență ne face cumva mai puțin eficienți? În această prezentare revelatoare, scriitorul și istoricul Edward Tenner prezintă promisiunile și pericolele acțiunilor noastre de a face lucrurile cât mai repede posibil – și sugerează șapte moduri în care putem folosi „ineficiența inspirată” pentru a fi mai productivi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 24 iunie 2021.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iunie 2021
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii