24 iunie 2021

Thank You

Diana Ross a lansat piesa „Thank You”, primul single de pe următorul ei album. Materialul omonim este lansat în toamna lui 2021. Tot albumul a fost înregistrat în studioul de acasă, evidențiind nevoia de iubire și de a fi împreună. Melodiile despre fericire, apreciere și bucurie, exprimă ideea că toți oamenii din viața ei au fost un factor important pentru cariera ei minunată.Diana Ross a colaborat cu mai mulți compozitori și producători pentru album. Jack Antonoff, TroyMiller, Triangle Park, Spike Stent, Prince Charlez, Amy Wadge, Neff-U, Freddie Wexler, Jimmy Napes, Tayla Parx, Fred White și Nathanial Ledgewick au contribuit la albumul „Thank You”.

Albumul este o mulțumire pentru toți fanii care au fost mereu alături de Diana Ross. Aceasta a declarat că atunci când o să-i auzim vocea, îi vom auzi și inima.

Diana Ross este cântăreață, câștigătoare a 12 premii Grammy, producătoare muzicala și actriță nominalizată la premiile Oscar. Repertoriul său include piese R&B, soul, pop, disco și jazz. A debutat alături de formația The Supremes în anii ’60, lansându-se solo la începutul anilor ’70. De la începutul carierei cu The Supremes și până acum, Diana Ross a vândut peste 100 de milioane de discuri.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook