4 iunie 2021

Reprise

Moby, unul dintre pionierii muzicii electronice, a lansat albumul „Reprise”. Proiectul reia cele mai mari hit-uri din cariera de 30 de ani a lui Moby. Împreună cu ajutorul Budapest Art Orchestra, Moby oferă un aer nou celor mai importante melodii din catalogul său, cu aranjamente muzicale noi pentru orchestră și instrumente acustice. Pe album sunt prezenți Alice Skye, Amythyst Kiah, Apollo Jane, Darlingside, Deitrick Haddon, Gregory Porter, Jim James, Kris Kristofferson, Luna Li, Mark Lanegan, Mindy Jones, Nataly Dawn, Skylar Grey, Jim James și Víkingur Ólafsson.

Împreună cu albumul, Moby lansează și un documentar, „Moby Doc”. Acesta este disponibil în cinematografele din New York și Los Angeles, cât și pe platformele de streaming, Apple și Amazon. Artistul a apărut la The Late Late Show with James Corden, unde a interpretat piesa „Natural Blues”, împreună cu The Pacific Northwest Ballet Orchestra și Apollo Jane.

Documentarul este regizat de Rob Bralver. Moby Doc” este narat chiar de Moby și prezintă viața lui, de la trupele punk până la succesul din topuri, de la problemele de adicție la viața vegană. În film apar interviuri cu David Lynch și David Bowie, dar și momente inedite și nemaivăzute de la concertele lui Moby.

Moby este compozitor, artist, producător, DJ, activist și fotograf, cu o mulțime de discuri de platină în toata lumea, acumulând în cariera sa peste 20 de milioane de albume vândute global, dar și 8 piese în Top 10 Billboard Dance Club Songs.

Este cunoscut și pentru ajutorul umanitar oferit de-a lungul timpului. Moby este autorul a 4 cărți și deține și o colecție de fotografii.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook