23 aprilie 2021

Reprise

Moby, unul dintre pionierii muzicii electronice, a anunțat lansarea albumului „Reprise” pe 28 mai 2021. Proiectul reia cele mai mari hit-uri din cariera de 30 de ani a lui Moby.

Împreună cu ajutorul Budapest Art Orchestra, Moby dorește să ofere un aer nou celor mai importante melodii clasice din catalogul său, oferind aranjamente muzicale noi pentru orchestră și instrumente acustice. Pe album sunt prezenți Alice Skye, Amythyst Kiah, Apollo Jane, Darlingside, Deitrick Haddon, Gregory Porter, Jim James, Kris Kristofferson, Luna Li, Mark Lanegan, Mindy Jones, Nataly Dawn, Skylar Grey și Víkingur Ólafsson.

„Reprise” conține cele mai mari hituri ale lui Moby, precum: „Go”, „Extreme Ways”, „Natural Blues” și „Why Does My Heart Feel So Bad?”. Unele versiuni ale pieselor sunt mai lente, iar altele într-un ritm mai alert datorită orchestrei. Albumul nu dorește să fie un proiect tip „Greatest Hits”, ci mai degrabă un mod prin care Moby dorește să adapteze toată cariera lui într-un mod inedit, care să ofere un sunet nou pentru piesele deja lansate.

În momentul în care Moby a fost invitat la Walt Disney Concert Hall, pentru a susține un concert live împreună cu Gustavo Dudamel și Los Angeles Philharmonic, a trezit în Moby dorința de a crea un album clasic în colaborare cu o orchestră.

Anul 2021 este unul important pentru Moby, pentru că lansează albumul „Reprise”, dar și filmul biographic „Moby Doc”. Filmul este regizat de Rob Bralver și este lansat pe 28 mai 2021. „Moby Doc” este narat chiar de Moby și prezintă viața lui, de la trupele punk până la succesul din topuri, de la problemele de adicție la viața vegană. În film apar interviuri cu David Lynch și David Bowie, dar și momente inedite și nemaivăzute de la concertele lui Moby.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook