4 iunie 2021

Killer (Remix)

Eminem face echipă cu Jack Harlow și Cordae pentru remix-ul piesei „Killer (Remix)”. Piesa originală a apărut pe ediția de lux a celui de-al 11-lea album al lui Eminem, „Music to Be Murdered By – Side B”.



În noua versiune a piesei, cei trei rapperi schimbă versuri între ei ca într-o conversație. Harlow își deschide discursul muzical cu un omagiu adus lui Eminem: „Obișnuiam să mă dau pe toboggan / Cu căștile în jurul gâtului încercând să fiu ca Shady”.

Mai târziu în piesă, acesta continuă: „Am un cântec cu idolul meu / Sunt o versiune cu sânge rece a titlului piesei”.

Cordae preia ștafeta în a doua strofă, uitându-se către viitor în timp ce reflectă la trecut: „Sunt într-un moment în viață în care toate încep să se așeze / Și uitându-mă în spate, jur, pare că totul a fost deja proiectat”.

Eminem încheie conversația muzicală cu versurile: „Propozițiile mele sunt dure, fiecare cuvânt e ca un verdict”, urmate de un discurs rapid în stilul lui Eminem caracteristic.

Piesa originală „Killer” se găsește pe albumul lui Eminem „Music to Be Murdered By – Side B”. Ediția de lux a celui de-al 11-lea album al artistului s-a lansat pe 18 decembrie 2020. „Music to Be Murdered By” este al 10-lea album a lui Eminem care a ajuns pe locul 1 în topuri. Cel mai recent LP al acestuia a stabilit un nou record pentru cele mai multe debuturi consecutive pe locul 1 în topul Billboard 200.

Cordae a anunțat lansarea celui de-al doilea album al său, care este intitulat „From a Bird’s Eye View”. Acesta a lansat EP-ul „Just Until” în aprilie 2021.

Jack Harlow și-a lansat albumul de debut „That’s What They All Say” în decembrie 2020. Albumul include hit-ul rapper-ului care a ajuns în Top 10, „Whats Poppin (Remix)” în colaborare cu DaBaby, Tory Lanez și Lil Wayne.

Atât Cordae, cât și Jack Harlow, au participat la XXL Freshman Class. În plus, cei doi artiști semnați de casa de discuri Atlantic au fost deja nominalizați la Premiile Grammy, Cordae de 2 ori și, respectiv, Harlow o dată.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook