19 februarie 2018

River

Odată cu sărbătoarea dragostei, Eminem schimbă binecunoscuta urare „Happy Valentine’s Day” în „Unhappy Valentine’s Day” și, în colaborare cu romanticul Ed Sheeran, lansează videoclipul single-ului „River”. Single-ul „River” este inclus pe cel mai recent album semnat Eminem – „Revival” – lansat în decembrie 2017. Eminem își pune amprenta, transformând apa liniștită a răului în una tulburătoare, prin versurile cu multă încărcătură emoțională.



Perspectiva confesională, în stil documentar, începe cu întrebarea: „Ce înseamnă pentru tine dragostea?”. Clipul are un început culminat de emoție, iar versurile piesei îl descriu pe Shady într-o relație atipică, în care se îndrăgostește de o fată care este într-o relație cu altcineva.

Ca un rău, începutul videoclipului aduce cu el calmul acompaniat de vocea caldă a lui Ed Sheeran, urmând ca odată cu apariția lui Eminem, curentul rece să se transforme în unul violent. Clipul se concentrează pe relația traumatizantă în care este implicat personajul interpretat de către Eminem.

Ed Sheeran balansează boom-ul de energie din melodie și imagini, răspunzând la întrebări despre pericolele iubirii. Pe măsură ce povestea se apropie de momentul de explozie sentimentală, Eminem „rupe” melodia pentru a spune publicului ce înseamnă această piesă pentru el, printr-o frază simplă. „River” este un cumul de sentimente pe care a trebuit să le verbalizeze.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook