Arhiva pentru noiembrie 23rd, 2017

 23 noiembrie 2017

Mircea Cărtărescu și Ana Blandiana la Târgul de Carte de la Guadalajara

Institutul Cultural Român, prin reprezentanța sa de la Madrid și Centrul Național al Cărții, în colaborare cu Ambasada României în Statele Unite Mexicane, organizează a doua participare consecutivă cu stand național la Târgul Internațional de Carte de la Guadalajara, Mexic, ce se desfășoară în perioada 25 noiembrie – 3 decembrie 2017. Anul acesta, literatura română este reprezentată de două voci proeminente ale prozei și poeziei: Mircea Cărtărescu și Ana Blandiana.
 Succesul incontestabil al primei participări la acest târg, care a coincis cu acordarea prestigiosului Premiu FIL de Literatură în Limbi Romanice scriitorului Norman Manea, a determinat organizatorii să adapteze standul pentru a permite publicului să cumpere carte românească tradusă în limba spaniolă.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Opera sub clar de… lupă

Sâmbătă, 25 noiembrie 2017, de la ora 11:30, Muzeul Colecțiilor de Artă aduce în prim-plan, în cadrul programului „Opera sub clar de… lupă”, lucrarea „Primul atelier la Paris” de Nicolae Grigorescu. Lucrarea face parte din Colecția Dr. Iosif N. Dona, fiind expusă la Muzeul Colecțiilor de Artă.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Echame La Culpa

Luis Fonsi a revenit cu o altă colaborare, la fel de plină de savoare și culoare, alături de Demi Lovato. „Echame La Culpa” se numeșe single-ul ce este lansat după ce Fonsi a cucerit topurile cu Daddy Yankee. Regizorul clipului este tot Carlos Perez, cel care a lucrat și la „Despacito”, iar videoclipul a fost filmat în Brooklyn, New York.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Sangu Delle: Nu este nicio ruşine în a avea grijă de sănătatea ta mentală

Când stresul a devenit mult prea mare pentru antreprenorul Sangu Delle, a trebuit să îşi confrunte propria prejudecată, aceea că bărbații nu ar trebui să aibă grijă de sănătatea lor mentală. În această prezentare, Delle împărtăşeşte modul în care a învăţat să facă faţă anxietăţii într-o societate care nu se simte confortabil când vine vorba de emoţii. Părerea sa este că: „A fi sinceri cu privire la felul în care ne simţim nu ne face mai slabi, ci ne face să fim umani.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 23 noiembrie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

noiembrie 2017
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii