Arhiva pentru noiembrie 6th, 2017

 6 noiembrie 2017

Festivalul de Film Est-European de la Cottbus 2017

Festivalul de Film Est-European de la Cottbus are loc în perioada 7-12 noiembrie 2017 în diferite cinematografe și alte locații din orașul Cottbus. Înființat în 1991, festivalul s-a dezvoltat ca un important punct de întâlnire  între scena de film est și central europeană și cea germană.

România este reprezentată la această ediție de 4 filme, ocupând un loc în cadrul competiției principale cu filmul „Breaking News” de Iulia Rugină, două locuri în cadrul secţiunii Spectrum cu filmul „Afacerea Est”, de Igor Cobileanski, şi „Meda sau partea nu prea fericită a lucrurilor”, de Emanuel Pârvu, precum și un loc în cadrul secţiunii Special: Fraternal Kiss, cu filmul „Q.E.D.” de Andrei Gruzsniczki.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Toys: A Dark Fairy Tale

Institutul Cultural Român din New York (59 East 59th Street), J.U.S.T. Toys Productions și 59E59 Theaters prezintă producţia „Toys: A Dark Fairy Tale” între 8-26 noiembrie 2017. Piesa este semnată de Saviana Stănescu şi este regizată de Gábor Tompa, iar din distribuție fac parte Tunde Skovran (care interpretează rolul Shari/Madonna) şi Julia Ubrankovics (în rolul Fatma/Clara).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Cronica unui negustor de sânge

Editura Humanitas Fiction invită pe cei interesați la Librăria Humanitas de la Cișmigiu miercuri, 8 noiembrie 2017, ora 19:00, la lansarea romanului „Cronica unui negustor de sânge” semnat de scriitorul chinez Yu Hua – autorul bestsellerului „În viață” –, publicat în colecția Raftul Denisei. Roman de o rară intensitate emoțională, „Cronica unui negustor de sânge” surprinde drama „omului nou” încă atașat de vechile credințe, în timpul celor mai frământați ani ai Chinei maoiste. Cartea este prezentată de prof. dr. Florentina Vișan, prof. dr. Luminița Bălan, traducătoarea romanului, și lector dr. Andreea Chiriță. Moderatorul serii este Denisa Comănescu, director general al Editurii Humanitas Fiction.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Circul București

Cu o istorie ce își are rădăcinile în antichitate și evoluând spectaculos de-a lungul timpului, circul este acel minunat spectacol al copilăriei ce reunește sub cupola sa adevăraţi artiști. Circul București reprezintă o institutie cu tradiție care, de-a lungul timpului, prin reprezentaţiile remarcabile ale artiștilor săi, și-a adus contribuţia la dezvoltarea și la includerea circului românesc în elita circului mondial. Romfilatelia introduce în circulație emisiunea de mărci poștale „Circul București”, luni, 6 noiembrie 2017.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Dor de noi

Inspirat dintr-o poveste de dragoste cu final neașteptat, Mircea Eremia lansează single-ul „Dor de noi”, piesa fiind compusă de Ovidiu Nae Nicolae, Sergiu Ene, Enri Demi, Lucian Darie și regizată de către Trandafilm și filmată în București.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Rutger Bregman: Sărăcia nu e dovada lipsei de caracter, ci a lipsei banilor

„Ideile pot schimba și chiar schimbă lumea”, spune istoricul Rutger Bregman, care pledează pentru o idee provocatoare: venitul minim garantat. Aflați mai multe despre această idee veche de 500 de ani, cât și despre un experiment modern de succes, dar uitat, și imaginați-vă câtă energie și talent s-ar dezlănțui dacă am eradica sărăcia odată pentru totdeauna.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 6 noiembrie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

noiembrie 2017
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii