Arhiva pentru noiembrie 20th, 2017

 20 noiembrie 2017

260.000 de citate în română

Iată că Citatepedia.ro a ajuns iarăşi la un număr foarte rotund. Ne bucură această creştere, desigur. Însă există ceva care ne bucură şi mai tare.

Audienţa site-ului tot creşte. În ultima vreme, a fost de 165.000 de vizitatori diferiţi pe săptămână. Mai exact, 165.791 de vizitatori în perioada 13.11.2017 – 19.11.2017 (un nou record săptămânal). Este enorm pentru un site cultural.

Creşterea succesului înseamnă şi o creştere a responsabilităţii. Ne străduim să aducem în prim-plan conţinut de calitate şi cât mai multe evenimente culturale semnificative. Prin proiecte cum este Intercogito (co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional), încercăm să punem în valoare experienţa acumulată, împingând limitele şi în alte direcţii.

Asociaţia Culturală Citatepedia lucrează în continuare, atât la dezvoltarea şi promovarea proiectelor existente, cât şi pentru unele noi. Veşti noi în curând!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 

Regele Lear

Miercuri 22 noiembrie şi joi 23 noiembrie 2017, de la ora 19:00, Teatrul Naţional I.L. Caragiale din Bucureşti invită spectatorii pe scena Sălii Mari la spectacolul „Regele Lear” de William Shakespeare care poate stârni o multitudine de senzații, dar la care, cu siguranță, publicul nu se va plictisi nicio clipă. În regia georgianului David Doiashvili, montarea îi are în distribuiție, printre alții, pe Mihai Constantin, Marius Manole, Monica Davidescu sau Crina Semciuc.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Litere pictate şi povești fermecate

Marți, 21 noiembrie 2017, de la ora 19:00, librăria Cărturești, Iulius Mall, din Cluj invită publicul la întâlnirea cu Claudia Badiu și Iulia Burlac, care au creat împreună o carte minunată, „Litere pictate şi povești fermecate„, cu ajutorul căreia cei mici învăța cu plăcere literele alfabetului. Sau, dacă le știu deja, văd că literele pot fi mai mult decât niște simple semne.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Ce dacă mă doare

Trupa Proconsul revine cu single-ul „Ce dacă mă doare”, o colaborare inedită cu Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie. Piesa este compusă de Keo, Ralflo, Robert Anghelescu, Dragoș Dincă și Bogdan Marin (Bodo), iar proiectul video este semnat SimpluProduction Studio, regizor Emanuel Petruț.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 

Robb Willer: Cum să ai conversaţii politice mai bune

Robb Willer studiază forțele ce ne unesc și ne separă. Ca psiholog social, el studiază valorile morale – de obicei o sursă de divizare – poate de asemenea fi folosită să aducă oamenii împreună. Willer împărtășește perspectiva sa asupra modului în care putem trece peste separarea ideologică și oferă câteva sfaturi intuitive despre cum să fim mai convingători atunci când vorbim despre politică.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 20 noiembrie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

noiembrie 2017
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii