20 noiembrie 2017

Litere pictate şi povești fermecate

Marți, 21 noiembrie 2017, de la ora 19:00, librăria Cărturești, Iulius Mall, din Cluj invită publicul la întâlnirea cu Claudia Badiu și Iulia Burlac, care au creat împreună o carte minunată, „Litere pictate şi povești fermecate„, cu ajutorul căreia cei mici învăța cu plăcere literele alfabetului. Sau, dacă le știu deja, văd că literele pot fi mai mult decât niște simple semne.Litere pictate şi povești fermecate” prezintă o lume plină de fantezie și culoare, o Pădure Fermecată în care se ascund literele alfabetului. Fiecare pagină dezvăluie câte o literă, însoțită de un spiriduș năzdrăvan. Ilustrațiile Iuliei Burlac redau o lume veselă, în care spiridușii literelor zâmbesc jucăuș, iar cititorul e provocat să descopere poveștile acestor personaje, scrise de Claudia Badiu.

Sunteți așteptați cu mic cu mare la ora 19:00 în ceinăria de la demisol, unde Iulia și Claudia spun povestea cărții și apoi citesc din ea. Se bea ceai, se povestește și la final se primesc autografe. În plus, toți cei care cumpără cartea primesc cadou un set de litere autocolante.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook