16 noiembrie 2016

Cât mai aproape de tine

Librăria Cărturești, Iulius Mall din Cluj lansează joi, 17 noiembrie 2016, la ora 19:00, „Cât mai aproape de tine”, romanul de debut al lui Vlad Roman, apărut anul acesta în colecția „Scriitori români” a editurii Univers. Romanul este câștigător al Concursului de manuscrise organizat de Editura Univers în 2015. Lansarea are loc în prezența autorului și a invitatului acestuia, Horea Poenar, iar publicul este aşteptat cu drag.

coperta_roman

Ce distanță e între Odessa și Rusalka? Între limba slovinciană de acum două secole și limba germană de azi? Între peștii ketoa și scafandrul care îi studiază? Între o femeie și un bărbat? Între amintire și uitare? Un bărbat îi scrie unei femei povestindu-i propria ei viaţă, încercând să-i redea ce a pierdut din cauza amneziei de care suferă, chiar şi ce n-ar fi ştiut ea că a pierdut nici dacă şi-ar fi păstrat memoria intactă.

„Lumea e complicată ca un tatuaj sub o dantelă” spune unul dintre personajele acestui roman excepţional despre iubire şi identitate, despre spaţiul est european al prezentului şi despre spaţiul acvatic al amintirii.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook