7 noiembrie 2016

Efectele secundare ale vieţii

Editura Humanitas organizează la Librăria Humanitas de la Cişmigiu miercuri, 9 noiembrie 2016, de la ora 19:00, o seară de lectură publică în premieră şi dezbatere. Vlad Zografi citeşte din romanul „Efectele secundare ale vieţii”, aflat în pregătire la Editura Humanitas. Lectura este urmată de un dialog despre carte cu Vlad Zografi şi Radu Paraschivescu.

invit_9nov2016

Ioana Pârvulescu spune:

Un roman polifonic de mare virtuozitate, în care cinci voci se îmbină şi conturează o secvenţă tensionată din prezent. Nu lipseşte din decor un detectiv improvizat (de meserie psihiatru), admirator al locotenentului Colombo, o jurnalistă de succes, un reputat om de ştiinţă, o femeie dezamăgită şi – miezul cărţii – un autist, care are partitura cea mai originală. Depăşind imediatul, se aude în carte şi un discurs de primire în Academia Română, care povesteşte idei, cu inteligenţă şi plasticitate. (Aici veţi găsi explicaţia sentimentală a titlului.)

Reuşita cea mare a unui romancier este că realitatea să-i copieze cartea, nu invers. Vlad Zografi a scris un roman de actualitate românească şi nu rămâne decât că fiecare cititor să-i verifice, pe pielea lui, credibilitatea.

Sfatul criticului: nu citiţi această carte, ci ascultaţi-o aşa cum se ascultă muzica: este o simfonie contemporană.

Accesul la eveniment este gratuit şi se face pe baza unei rezervări prelabile prin Eventbook.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook