15 decembrie 2016

Cărţile Otiliei

Editura Humanitas aşteaptă publicul la Librăria Humanitas de la Cişmigiu sâmbătă, 17 decembrie 2016, ora 14:00, la evenimentul prilejuit de lansarea colecţiei pentru copii „Cărţile Otiliei”. Lansarea este urmată de o lectură în avanpremieră din prima carte a colecţiei: „Jojo nu vrea să doarmă. Cele mai frumoase povestiri vindecătoare” de Otilia Mantelers. Invitaţii sunt Otilia Mantelers şi Lidia Bodea, director general al Editurii Humanitas.

Cărţile Otiliei

Noul proiect editorial coordonat de Otilia Mantelers, expert în parenting, conţine cărţi din literatura clasică şi contemporană, scrise şi ilustrate de autori romani şi străini, cărţi alese special pentru a forma gustul pentru lectură şi frumos, dar mai ales pentru a-i ajuta pe cei mici să se descopere şi să descopere lumea din jur.

Atelierul pentru copii este pregătit de însuşi Moş Crăciun.

Accesul la eveniment este gratuit şi se face pe baza unei rezervări prealabile la adresele de e-mail alice.ene@humanitas.ro şi filipsim@yahoo.com

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook