17 februarie 2017

Oare peştişorul meu ştie cine sunt?

Editura Humanitas aşteaptă publicul la Librăria Humanitas de la Cişmigiu sâmbătă, 18 februarie 2017, de la ora 11:30, la lansarea antologiei „Oare peştişorul meu ştie cine sunt? Şi multe alte întrebări mari de la cei mici la care răspund specialiştii”, coordonat de Gemma Elwin Harris, autoarea bestseller-ului „Întrebări mari de la cei mici… La care răspund nişte oameni foarte importanţi”. Pornind de la cele două cărţi, Otilia Mantelers, expert în parenting, le vorbeşte părinţilor despre „Cum ne pregătim pentru întrebările năstruşnice ale copiilor”, iar cei mici povestesc şi desenează împreună cu actorul Voicu Hetel.



Cele două volume sunt alcătuite chiar din întrebări trimise de copii la care răspund specialişti din diverse domenii: oameni de ştiinţă, muzicieni, sportivi, vedete de televiziune, şi sunt un colac de salvare pentru toţi cei care se simt copleşiţi de curiozitatea şi inventivitatea celor mici.

Nu e deloc simplu să fii părinte. Ce te faci când copiii te asaltează cu întrebări care mai de care mai năstruşnice: De ce au zebrele dungi? De unde vin unghiile? Care figură geometrică are cele mai multe laturi? De ce ţânţarii îi pişcă doar pe unii dintre noi? Şi alte întrebări mari de la cei mici…

Accesul la ateliere este gratuit şi se face pe baza unei rezervări prealabile pe adresele alice.ene@humanitas.ro sau filipsim@yahoo.com.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook