27 septembrie 2017

Atelierul superlativelor

Humanitas Junior invita copiii între 7 şi 10 ani, sâmbătă, 30 septembrie 2017, de la ora 12:30, în Librăria Humanitas de la Cişmigiu, la „Atelierul superlativelor”. Ilustraţiile şi informaţiile din „De la mic la mare. Atlasul minunilor” lumii au fost transformate de Anca Bontaş, muzeograf la Muzeul de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, într-o oră de joacă şi experiment.



Copiii descoperă care au fost cele mai mari şi cele mai mici animale din istoria vieţii pe planetă sau află de ce unele animale rămân mici şi de ce altele cresc până la dimensiuni impresionante. Explicaţiile sunt însoţite de câteva proiecţii de filme şi imagini, iar copiii sunt antrenaţi într-o vânătoare de informaţii, în timpul căreia consultă „De la mic la mare. Atlasul minunilor lumii” şi asamblează dinozauri.

Acest atlas este un adevărat răsfăţ vizual. Pagină după pagină suntem martori la miracolul superlativelor planetei noastre – cei mai mari dinozauri din istorie, cele mai puternice furtuni, cei mai înalţi copaci, animalele marine care trăiesc la cea mai mare adâncime, cele mai mari insecte şi alte asemenea uimitoare recorduri ale naturii. Răsfoind şi adunând informaţii curiozitatea este satisfăcută pe măsură ce descoperim minunăţiile lumii în care trăim, de la cel mai înalt vârf muntos până în străfundurile oceanelor.

Accesul la eveniment este gratuit şi se face pe baza unei rezervări prealabile prin Eventbook.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook