28 noiembrie 2017

Atlasul frumuseţii

Publicul este invitat miercuri, 29 noiembrie 2017, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la o întâlnire cu celebra fotografă Mihaela Noroc și cu Lidia Bodea, directorul general al Editurii Humanitas, despre fascinanta poveste a bestsellerului „Atlasul frumuseţii. Femeile lumii în 500 de portrete”, recent apărut la Editura Humanitas. Seara se încheie cu o sesiune de autografe.



Mihaela Noroc a călătorit în peste 50 de țări, fotografiind femei din toate mediile sociale. Demersul tinerei românce a devenit faimos în întreaga lume și s-a transformat într-o carte de succes publicată în mai multe limbi. Această colecție impresionantă de portrete și povești e o pledoarie pentru demnitate, diversitate, autenticitate și mai ales pentru puterea de a accepta și descoperi frumusețea din noi și din ceilalți.

Mihaela Noroc spune:

În carte sunt multe imagini și povești care n-au apărut niciodată online. „Atlasul Frumuseții. Femeile lumii în 500 de portrete” nu e varianta tipărită a paginii de Facebook, ci mult mai mult decât atât. Sunt bucuroasă că ediția românească publicată de Humanitas nu va fi o simplă traducere a celei din limba engleză. Am adăugat câteva imagini noi, am lucrat la texte, am creat o nouă copertă și sper că albumul va avea la fel de mult succes acasă, pe cât a avut și peste hotare.

Accesul la eveniment este gratuit în baza unei rezervări prealabile prin Eventbook.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook