29 martie 2018

Dacă e marţi, scriitorii îţi citesc – Dinţii ascuţiţi ai binelui

Publicul cititor este invitat la Librăria Humanitas de la Cişmigiu marţi, 3 aprilie 2018, de la ora 19:00, la o nouă seară de lectură publică „Dacă e marţi, scriitorii îţi citesc”. Bogdan Răileanu citește un fragment din romanul „Dinţii ascuţiţi ai binelui”, aflat în pregătire la Editura Humanitas, în colecția „Scriitori români contemporani”, coordonată de Andreea Răsuceanu.Andreea Răsuceanu spune:

Cu scene care amintesc de filmele lui Tarantino și ale fraților Coen, cu un umor întunecat și o luciditate necruțătoare, romanul lui Bogdan Răileanu impune un personaj memorabil, pe Maldini, cămătar sângeros și sentimental. Marele câștig al prozei lui Bogdan mai vine și din faptul că știe să scrie cu înțelegere autentică despre lucruri pe care tindem să le înecăm în revoltă ipocrită, dar și din poezia difuză în care îmbracă întâi periferia bucureșteană, sediul „bandei” lui Maldini, apoi spațiul recluziunii călugărești.

Accesul este gratuit în baza unei rezervări prin Eventbook.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook