22 martie 2021

Concurs de manuscrise la Editura Universitară

Editura Universitară îi invită pe toţi cei interesaţi să participe la prima ediție a Concursului de manuscrise „Împlinește un vis” în cadrul căruia sunt premiate primele trei cele mai valoroase manuscrise propuse la oricare din secțiunile: Proză scurtă, Roman, Poezie, Literatură pentru copii, Carte științifică.Participanţii trimit manuscrisele, în format word, cu diacritice (TNR, 12, la un rând), însoțite de un CV sau o notă bio-bibliografică, la adresa info@editurauniversitara.ro, până la data de 15 aprilie 2021.

Se pot înscrie atât autori publicați, cât și debutanți.

Manuscrisele sunt evaluate de referenții şi redactorii editurii, iar volumele declarate câștigătoare sunt anunțate în data de 10 mai 2021.

Premiul constă în publicarea manuscriselor, cu finanțarea Editurii Universitare, în anul editorial 2021.

La concurs, se poate participa cu lucrări de beletristică (proză, roman, poezie) și/sau carte științifică, din toate domeniile acoperite de colecțiile Editurii Universitare: Filologie, Arte, Istorie, Teologie, Psihologie, Științe ale Educaţiei, Sociologie, Drept, Economie, Geografie, Medicină, Ştiinţe exacte.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook