28 septembrie 2021

Festival-concurs Interjudețean de Poezie Religioasă

Fundația „Cuvântul care Zideşte” a Mitropoliei Olteniei organizează, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei, în perioada septembrie – noiembrie 2021, ediția a XV-a a Festivalului-concurs Interjudețean de Poezie Religioasă. Tema concursului din acest an este „Credința – atâta liniște, atâta culoare!”, iar data limită pentru înscriere este 22 octombrie 2021.Festivalul – concurs de Poezie Religioasă, ediţia a XV-a, se desfăşoară online şi se adresează elevilor din învățământul primar, gimnazial și liceal.

Înscrierea în concurs presupune transmiterea unei poezii în limba română (minim 2 strofe la secțiunea Ciclul primar și minim 3 strofe la secțiunile Gimnaziu și Liceu).

Potrivit organizatorilor, fiecare participant trimite o poezie pe adresa de e-mail fundatia.cuvantul@gmail.com, iar în textul e-mailului se precizează numele participantului, școala, clasa, profesorul coordonator și secțiunea.

Rezultatele concursului sunt afișate pe blogul Fundației în data de 5 noiembrie 2021.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook