28 septembrie 2021

Festival-concurs Interjudețean de Poezie Religioasă

Fundația „Cuvântul care Zideşte” a Mitropoliei Olteniei organizează, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei, în perioada septembrie – noiembrie 2021, ediția a XV-a a Festivalului-concurs Interjudețean de Poezie Religioasă. Tema concursului din acest an este „Credința – atâta liniște, atâta culoare!”, iar data limită pentru înscriere este 22 octombrie 2021.Festivalul – concurs de Poezie Religioasă, ediţia a XV-a, se desfăşoară online şi se adresează elevilor din învățământul primar, gimnazial și liceal.

Înscrierea în concurs presupune transmiterea unei poezii în limba română (minim 2 strofe la secțiunea Ciclul primar și minim 3 strofe la secțiunile Gimnaziu și Liceu).

Potrivit organizatorilor, fiecare participant trimite o poezie pe adresa de e-mail fundatia.cuvantul@gmail.com, iar în textul e-mailului se precizează numele participantului, școala, clasa, profesorul coordonator și secțiunea.

Rezultatele concursului sunt afișate pe blogul Fundației în data de 5 noiembrie 2021.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook