19 aprilie 2021

Întâlnirea Umoriștilor

Casa de Cultură a Municipiului Brăila, în colaborare cu Cenaclul Umoriștilor Brăileni (C.U.B.) „Ștefan Tropcea”, organizează cea de a treia ediție a Festivalului concurs „Întâlnirea Umoriștilor”. Festivalul Concurs are loc în data de 15 mai 2021, la Brăila, la Casa memorială „Petre Ștefănescu-Goangă”.

Festivalul se dorește a fi un eveniment anual, competitiv și are drept scop cultivarea literaturii umoristice – fabula, poezia umoristică, schița umoristică, aforismul – în literatura de gen a urbei. La concurs poate participa orice creator din țară, indiferent de vârstă.

Lucrările trebuie trimise până la data de 30 aprilie 2021 (data poștei), într-un exemplar, cu motto, iar în plic se trec adresa, numărul de telefon și, eventual, adresa de e-mail, pe adresa: Casa de Cultură a municipiului Brăila, Piața Poligon, nr. 2, Brăila, cu mențiunea: pentru concursul „Întâlnirea Umoriștilor”. Regulamentul concursului poate fi studiat pe site-ul instituției.

Manifestarea ar loc în data de 15 mai 2021, la Brăila, la Casa memorială „Petre Ștefănescu-Goangă”.

Potrivit informațiilor furnizate de Emanoil Ciucașu, managerul Casei Municipale de Cultură, concursul se desfășura pe două secțiuni, „Umor pe rime” – fabulă și poezie umoristică și „Proză scurtă” – schiță umoristică și aforisme, având o temă unică și anume „Injecție”. Concurenții pot participa la ambele secțiuni și subsecțiuni, însă nu pot obține decât un premiu.

Lucrările primite sunt analizate de un juriu prezidat de Mihai Frunză, președintele C.U.B. Câștigătorii sunt anunțați în timp util.

În cazul în care, din cauza pandemiei, nu se poate organiza Gala laureaților, se consideră Festival concurs prin corespondență.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook