15 octombrie 2013

Festivalul Naţional de Epigramă „Traian Demetrescu” 2013

Sub egida Primăriei Municipiului Craiova, Casa de Cultură „Traian Demetrescu” Craiova, în colaborare cu Cenaclul Epigramiştilor Olteni şi revista „Cugetul”, organizează Festivalul Naţional de Epigramă „Traian Demetrescu” – Craiova, ce are loc în perioada 29-30 noiembrie 2013.

În cadrul Festivalului se organizează un Concurs de epigramă, cu următoarele teme:

  1. De-ale oltenilor
  2. Iarnă grea


Se vor trimite câte două epigrame inedite la fiecare temă, în câte trei exemplare, dactilografiate sau scrise la calculator, în sistem motto, până la 1 noiembrie 2013 (data primirii), la adresa:

Pentru Concursul de Epigramă
Casa de Cultură „Traian Demetrescu”
str. Traian Demetrescu, nr. 31
Craiova, jud. Dolj, cod 200332

În plicul în care sunt transmise epigramele, va fi un alt plic închis, cu acelaşi motto, împreună cu datele personale ale concurentului.

La concurs pot participa epigramişti din întreaga ţară, membri sau nu ai U.E.R., indiferent de vârstă.

Epigramele trimise pentru Festivalul-Concurs „Traian Demetrescu” vor fi examinate şi notate de un juriu condus de George Corbu, preşedintele Uniunii Epigramiştilor din România. Cele mai bune epigrame vor fi premiate în bani (premiile I-III, menţiuni I-III, precum şi premii speciale) şi vor fi stabilite de juriul Festivalului.

Cu prilejul împlinirii a cinci ani de la înfiinţarea Cenaclului Epigramiştilor Olteni şi a revistei „Cugetul”, juriul va acorda şi cinci premii speciale membrilor Cenaclului Epigramiştilor Olteni care doresc să participe la acest concurs.

Toate cheltuielile ocazionate de participare în perioada Festivalului (cazare, tipărituri, premii, juriu etc) vor fi suportate de organizatori, în afară de cheltuielile de transport ale participanţilor.

Informaţiile privind programul de desfăşurare al Festivalului vor fi comunicate ulterior, în timp util, participanţilor.

Se va organiza o întâlnire a epigramiştilor din ţară cu publicul craiovean şi cu epigramiştii din Craiova. Participanţii la Festival vor vizita oraşul şi obiective social-culturale.

Pentru relaţii suplimentare, puteţi folosi următoarele modalităţi:

  • telefon: 0351413369 – Cosmin Dragoste, Director Casa de Cultură „Traian Demetrescu” Craiova
  • telefon: 0723059737; 0251521691 – Petre Gigea-Gorun, Preşedinte al Cenaclului Epigramiştilor Olteni
  • e-mail: epigrama.olteana@yahoo.com
SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook