29 septembrie 2020

Festivalului Concurs Internațional Întâlnirea Epigramiștilor

Casa de Cultură a Municipiului Brăila, în colaborare cu Cenaclul Umoriștilor Brăileni (C.U.B.) „Ștefan Tropcea”, organizează cea de a XXXIII-a ediție a „Festivalului Concurs Internațional Întâlnirea Epigramiștilor”. Manifestarea are loc pe data de 17 octombrie 2020 la Brăila.
Pe adresele cluburilor de epigramiști din țară și de peste hotare au fost transmise invitații de participare la concurs, cei interesați de competiție urmând să trimită trei epigrame cu temă liberă, într-un singur exemplar, cu motto.

Ultima dată de expediere a lucrărilor pentru concurs este 2 octombrie 2020 (data poștei), pe adresa Casa de Cultură a Municipiului Brăila, Piața Poligon nr.2, epigramele primite urmând să fie analizate de un juriu prezidat de Mihai Frunză – președintele C.U.B.

Câștigătorii sunt anunțați în timp util. În cazul în care, din cauza pandemiei nu se poate organiza Gala laureaților, se consideră Festival Concurs prin corespondență.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook