25 iunie 2019

Festivalul Concurs Internaţional „Întâlnirea Epigramiştilor”

Casa de Cultură a Municipiului Brăila, în colaborare cu Cenaclul Umoriștilor Brăileni (C.U.B.) „Ștefan Tropcea”, organizează cea de a XXXII-a ediție a Festivalului Concurs Internațional „Întâlnirea Epigramiștilor”. Manifestarea are loc, în perioada 27-29 septembrie 2019, la Brăila.

Temele pentru ediția din acest an sunt „dusul de nas” (2 epigrame) și „gol” (2 epigrame).

La concurs poate participa orice creator de epigrame, indiferent de cetățenie și vârstă, cu excepția creatorilor brăileni.

Pe adresele cluburilor de epigramiști din țară și de peste hotare au fost transmise invitații de participare la concurs, cei interesați de competiție urmând să trimită câte două epigrame la temă, într-un singur exemplar, cu motto.

Greșelile gramaticale, prozodia deficitară, trimiterea a mai mult sau mai puțin de două epigrame pe temă, personalizarea de orice fel a lucrărilor, participarea cu mai multe motto-uri (lucrări), depășirea termenului limită de trimitere a lucrării (data poștei) și folosirea limbajului colocvial reprezintă condiții de descalificare.

Ultima dată de expediere a lucrărilor pentru concurs este 6 septembrie 2019 (data poștei), ora 14:00, (în plicul mic se trec: nume, prenume, adresă, număr de telefon), pe adresa Casa de Cultură a Municipiului Brăila, Piața Poligon nr.2. Lucrările trebuie trimise în format A4, caracter 14, cu diacritice și să fie editate exclusiv la computer.

Epigramele primite urmează să fie analizate de un juriu prezidat de Mihai Frunză – președintele C.U.B.

Câștigătorii anunțați în timp util pentru a putea participa la festival sunt invitați la Brăila, unde, pe 28 septembrie 2019, sunt premiați în cadrul unui spectacol de gală. Premiile celor care nu se prezintă la festival sunt redistribuite.

Detalii se pot obține la următoarele numere de telefon: Casa de Cultură (persoană de contact: Mariana Hermel) – 0239.614118, Mihai Frunză – 0723348678 și Alexandru Hanganu – 0723685751.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook